Mystery shopping

RH MARKETING is ook gespecialiseerd in mystery shopping.

Mystery shopping houdt in dat wij ons voordoen als een alledaagse klant en zodoende het gehele consumentenproces doorlopen. Op deze manier beoordelen wij via objectieve maatstaven zaken zoals klantgerichtheid, de faciliteiten, de routing, de bereikbaarheid, de concurrentiepositie en de commerciële vaardigheden van medewerkers. Zo bezoeken wij diverse detailhandelaren, winkelketens, sanitairtoonzalen, keukenzaken, interieurbouwers, meubelzaken, autodealers en financiële instellingen. Wij rapporteren de in uw bedrijf aangetroffen situatie en vullen dit rapport aan met gefundeerde conclusies en praktische adviezen.

Mystery shopping is meer dan het bezoeken van uw bedrijf. Wij bieden ook :

Website analyse.
Communicatie via internet is belangrijk. Maar hoe gebruiksvriendelijk is uw website of webshop en hoe klantvriendelijk is uw mailgedrag? Wij zoeken het voor u uit en geven u praktische adviezen.

Telefoon
Gericht onderzoek naar de kwaliteit van de telefonische communicatie binnen uw organisatie. Wij doen ons tijdens het gesprek voor als (potentiële) klant van uw bedrijf en toetsen onder andere de telefoonvaardigheden, probleemoplossend vermogen en de verkoopvaardigheden.


Contact »
Referenties »

 

Share |